Vastgoednieuws

Coming soon: 8 nieuwbouwwoningen in Hofstade

Nieuwbouwproject Beukenhof - Hofstade

COMING SOON ... Binnenkort lancering

Hierbij stellen wij u voor, nieuwbouw project Beukenhof, een toonbeeld van tijdloze architectuur met een hoogstaande afwerking. 

Beukenhof omvat 2 halfopen en 6 gesloten nieuwbouwwoningen, gelegen in het Oost-Vlaamse Hofstade, een deelgemeente van Aalst. Het project is omgeven door een groene omheining, die samen met de prachtige Beuk een idyllisch en klassevol kader creëert voor de 8 woningen. De unieke ligging van Beukenhof zorgt voor een heel bereikbare doch natuurrijke omgeving.

Elke woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een volwaardig, naar wens, in te richten zolderverdiep. Kenmerkend voor dit project is de vergaande afwerking. Zo hebben alle woningen een aangelegde privétuin, (fietsen)berging én staanplaats… heel wat redenen om warm te lopen voor dit project. Over verwarmen gesproken… dat doet u heel energiezuinig dankzij de geothermische warmtepomp en uitgekiende isolatietechnieken.

Contacteer ons voor meer informatie
Ligging en Faciliteiten

Ligging en Faciliteiten

Het Beukenhof project bevindt zich in de Kuiperstraat te Hofstade. 

Tussen Gijzegem en Hofstade ligt de Beneden-Dendervallei, een uitgestrekt natuurgebied. Op wandelafstand van Hofstade bevinden zich tal van handelszaken en faciliteiten. (supermarkt, apotheker, horecagelegenheden, scholen, ziekenhuis…).Het gezellige centrum van Aalst bevindt zich op slecht 5 km van Hof­stade en is vlot bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar ver­voer. Ook met de fiets is een optimale bereikbaarheid gegarandeerd dankzij de F43. Deze fietssnelweg volgt de oude spoorwegbedding tussen Aalst en Dendermonde.

Voorzieningen

Voorzieningen

Op het gelijkvloers vinden we de woonkamer, inkomhal, toilet, berging evenals de keuken en eetkamer die dankzij z’n zuidelijke oriëntatie steeds een rijke lichtinval kent. Het eerste verdiep omvat 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. Via de vaste trap begeven we ons naar de zolder­ruimte op het 2de verdiep. Goed om weten is dat deze ruimte ook beschikt over ramen zodat een natuurlijke lichtinval gegarandeerd is.

Elke woning beschikt over een volledig aangelegde tuin en terras waar het heerlijk vertoeven is. De dieplopende indeling zorgt ervoor dat u ten volle kan genieten van een zonnige dag. Elke tuin is voorzien van een handige fietsen (berging). Aan de voorzijde van iedere woning be­vindt zich een privé staanplaats.

Hoogwaardige afwerking en energiezuinig

Hoogwaardige afwerking en energiezuinig

De vloerverwarming zorgt voor een aangename en warme sfeer in uw nieuwe woonst. Slim wonen is ook energiezuinig wonen. Daarom is elke woning voorzien van een geothermische warmtepomp met passieve koeling voor in de zomer en de meest moderne isolatietechnieken. Goed isoleren betekent ook goed ventileren. Hiervoor maken we gebruik van een balansventilatie-systeem (D) dat, zoals de naam het al zegt, automatisch de hoeveel­heid aan-en afgevoerde lucht in balans brengt.

De gebruikte basismaterialen zijn zorgvuldig geselecteerd en beant­woorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. De interieurafwerking van iedere woonst kan volledig aangepast worden naar uw persoonlijke smaak en wensen.

Personalisatie is een belangrijke troef in dit project. De weldoordachte indelingen bieden heel wat flexibiliteit naar inrichting toe en zorgen voor een maximale benutting van ruimte en gebruikscomfort. Ook het zolderverdiep kan u volledig personaliseren en een bestemming toe­kennen die aansluit bij uw voorkeuren.

Project zal gerealiseerd worden door Elbeko