Vraag nu een gratis schatting voor verkoop

Zoekt u een erkend makelaar die uw eigendom naar waarde schat, waar uw verkoop in goede handen is, u steeds een heel persoonlijke begeleiding krijgt en waar klantvriendelijkheid het motto is? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende waardebepaling.

Verkopen via Immo Nuvo

 • Gratis en correcte waardebepaling

  Vergroot uw verkoopkans dankzij een correcte schatting, ons kantoor is officieel erkend voor de schatting van uw woning of appartement. Wij kennen de vastgoedmarkt regio Aalst door en door en beschermen u tegen onder- en overschatting. Kandidaat-kopers houden de aanbodprijzen scherp in het oog. Wij streven naar een ideale verkoopprijs aan de hand van een grondige lokale marktanalyse, ervaring en rekening houdend met verschillende factoren. U heeft als verkoper altijd het laatste woord over uw vraagprijs.

 • Marketing

  Immo Nuvo biedt u als verkoper diverse mogelijkheden om uw pand efficiënt op de markt te plaatsen. Grote borden, professionele foto’s, de betere immowebsites, professionele reclame (verkoopbrochure) en online marketing. 

 • Verkoopdossier

  Voor het verkopen van uw woning zijn er behoorlijk wat verplichte documenten nodig zoals stedenbouwkundige inlichtingen, EPC, bodemattest, elektrische keuring, asbestattest, inlichtingen syndicus... Wij zorgen voor een correct en volledig verkoopdossier.

 • Geen verkoop = Geen kosten

  Dankzij ons kopersnetwerk en marketing naar actieve en passieve kopers zijn we ervan overtuigd dat we voor uw woning een snelle verkoop aan de beste prijs kunnen behalen. We zijn zo zeker van ons stuk dat er geen kosten zijn als er geen verkoop is.